Main Logo

Despre noi

Cine suntem?

Move Mountains este printre primele platforme românești unde îți poți rezerva sigur si rapid o activitate outdoor ghidată, ce are ca scop conectarea omului cu natura, cu el însuși și cu alți oameni.

Dintr-o gamă largă de experiențe, ce se întind pe întreaga perioadă a anului, te invităm sa o alegi pe cea potrivită ție, fie că e vorba de o plimbare ușoară în liniștea naturii sau o tură la înălțime, ce te scoate din zona de confort.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este aceea de a aduce inovație în domeniul turismului de aventură, prin conectarea oamenilor cu activitățile si instructorii potriviți, într-un mediu intuitiv, sigur și rapid. Siguranța ta este pe primul loc pentru noi, iar găsirea activității perfecte si a instructorului potrivit sunt scopul.

Viziunea

Să ajungem cea mai complexă platformă din domeniul turismului de aventură!

Povestea noastra

Dar cum a început totul? Fondatorii, Kitty si Raul s-au lovit pe pielea lor de ce înseamnă să gestionezi la telefon programarea cursurilor de ski și snowboard, uneori să stai în frig, pe pârtie, și să răspunzi la întrebările clienților, care fiind bine intenționați, doreau doar să afle detaliile activității și cine este instructorul care îi va învăța. Și-au construit un mic site, unde clienții aveau răspunsuri la toate întrebările, salvând timp de ambele părți și oferindu-i clientului posibilitatea de a face plata online și sigur. Văzând dorința oamenilor de a parcurge acest proces de rezervare și plată online, s-au hotărât să îl extindă în toată țara.

Bineînțeles, nu au făcut-o singuri! S-au alăturat Tavi si Sebi, cei care pun ideile în practică, iar împreună cu o echipă pasionată de natură și sport, dar și de IT, marketing, business, totul a fost posibil. Cei mai buni ghizi și instructori nu au întârziat să apară, iar alături de clienții minunați, proiectul a prins contur. Pentru noi, oamenii sunt cei mai importanți, de aceea, Move Mountains nu e doar un concept, e o comunitate de oameni faini.

Îți dorim să ai cea mai bună experiență pe Move Mountains, să te bucuri de tot ce îți poate oferi și să nu uiți, pentru că ești aici, și tu faci parte din schimbare!

Îți mulțumim!

Raul Cojocaru

Master Strategist

Ești organizator de activități?

Promovează-ți activitățileAutentificare

Contact

[email protected]0721-914-490Despre Move MountainsBlog

Plați securizate

Twispay paymentsANPC figure 1ANPC figure 2

Copyright © 2020-2024 Escape the Ordinary, CUI: 43296890, Reg. Com. J11/543/2020